Kommunismen lever i högsta välmåga i Vänsterpartiet

Västerpartiet är fortfarande fullt av kommunister trots att den nuvarande partiledaren förnekade detta. Hon Dagostar sa i november att de inte hade något samröre med kommunismen. Det har nu visat sig att det var inget annat än en ren och skär lögn. De har självklart ett samröre med sitt ungdomsförbund, något annat ska ingen inbilla mig.

Ungdomsförbundet Ung Vänster har som mål kommunismen. Det är bara i förra månaden som man antog sin senaste version av principprogrammet antogs. I det framgår att förbundet fortfarande drömmer om ett kommunistiskt samhälle. Ung Vänster analyserar verkligheten och utformar sin politik med hjälp av marxistiska och feministiska teorier. Vårt mål är ett klasslöst samhälle, fritt från förtryck- ett kommunistiskt samhälle”, står det bland annat.

Jag har ju sagt det i alla tider för att man byter namn från Vänsterpartiet kommunisterna till Vänsterpartiet försvinner inte de kommunistiska värderingarna. Det syns överallt att kommunismen är djupt rotat i partiet när man tittar på deras förslag i politiken som här i Umeå men även i rikspolitiken. Hot är en gammal beprövad metod inom kommunismen och det har till och med Jonas Sjöstedt använt mot regeringen tillsammans med extremhögern och Sverigedemokraterna. Nu har de unga vänsterpartisterna sagt att kommunismen och de är självklart medlemmar även i partiet och inte bara i ungdomsförbundet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.