Ny hemmamatch i kväll för Björklöven mot Västerås i A3 och vinst kräver bättre insats än mot Väsby

I kväll möter Björklöven Västerås hemma. Jag tror inte jag hinner se 1:a perioden då vi har årsmöte i S-föreningen för Centrala Umeå. Kommer i alla fall att följa med på telefon så jag får se vad som händer. Västerås är ett lag som man lyckats slå i alla tre matcherna denna säsong vilket kan vara en nackdel i kväll om man inte entänder till. Man har svårt att förstå hur man ska vinna när man såg spelet mot bottenlaget Väsby. Ingen spelare förutom Paulin gjorde sitt jobb. Domarna i den match gjorde inte sitt jobb när man utvisade Eriksson och inte den som slog i kull honom. Linjemännen sov också när de inte såg den icing som gav Väsby sista målet.

När det så gäller kvällens match så har Björklöven på sin playkanal lagt ut laget inför kvällens match här hemma i A3 Arena och så här ser det ut.

Målvakt: Kevin Poulin (Isak Mantler)

Förstafemman: Teemu Eronen, Alexander Deilert – Alex Hutching, Tyler Vesel , Francis Perron.

Andrafemman: Nikolai Belov, Zach Palmquist – Sebastian Manberg, Pontus Andreasson, Olle Liss.

Tredjefemman: Daniel Norbe, Karl Johansson – William Eriksson, Axel Ottosson , T.J Brown.

Fjärdekedjan: Alexander Wiklund, Fredric Andersson, Sebastian Selin.
Sjundeback: Alexander Popovic
Extraspelare: Kristoffer Söder
Som ni ser är det två spelare som saknas och det är Possler och Crandall men det har inte framgått om de är skadade. Därmed tycker jag att Crandall såg orkeslös mot Väsby. Däremot har det inte framgått vilka domare som kommer att agera på isen. Nu krävs att alla spelare tar ansvar på matchen och inte ber om ursäkt i efterhand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.