Nu måste Sverige se till att det blir full vart med vaccinering då Astra Zenicas är godkänt i EU

Astra Zenecas covid-vaccin kan fortsätta användas, konstaterar europeiska läkemedelsmyndigheten EMA efter en utredning av inrapporterade misstänkta biverkningar. Jag förstår inte hur man diskuterar i Sverige där vi som riskgrupper även i fortsättningen ska sitta i husarest. Vi har fått leva i isolering i stort sett ett är och finner oss inte i att fortsätta leva som vi tvingas till resten av livet. Jag läser och ser att risken att dö av vaccin är oerhört liten jämfört med att dö av covid. Nu är det några stycken bland annat tre i Norge och sedan ett tio tal som fått reaktioner.

I Sverige har det hittills dött över 13 tusen som haft covid men man vet inte om det var orsaken. Nu är det några stycken som dött och några 10 tal som fått andra reaktioner av vaccin. Det är trots allt 17 miljoner som vaccinerats. Man måste för allt i världen ställa nyttan av vaccin mot de skador det ger. Man kan väl också se att det finns personer som har reagerat när man fått vaccin mot vattkoppor. När det gäller alla andra mediciner som finns så finns det väl inte en enda medicin som inte ger biverkningar. Jag ska vara ärlig jag tror det är stora krafter som gör allt de kan för att inte folk ska acceptera Astra Zenicas vaccin. Det pågår ett krig mot dem och det går säkert för en del att ta reda på vilka det är som krigar.

I Europa har uppemot 17 milj doser getts. Ca 15 fall av möjlig blodbiverkan har rapporterats, och vissa som fått blodproppar. Däremot vet man inte om det beror på vaccin. Man får fundera över hur många blodproppar som av de som inte fått vaccin av 17 miljoner invånare. Jag tycker man blandar äpplen och päron. Jag tror att Folkhälsomyndigheten har tröttnat på media och därför skjuter på beslut för då råkar man inte ut för den häxjakt som de utsatts av från media. Nu tror inte jag är ensam som som är beredd att redan idag ta en spruta då risken att dö av covid är miljontals gånger större

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.