Sverigedemokraterna har hela tiden försökt att mörka sitt ursprung och varför vissa bildade partiet

Sverigedemokraterna har länge försökt mörka sitt ursprung. Nu går inte detta för det syns även i de program man har och går till val på. Att man är ett parti med extremhöger och när det nämns då ser man hur störd Jimmy Åkesson blir. Det syntes hur väl som helst i de intervjuer han framträdde i under fredagen. Då vill han försöka vara den korrekta men spyr galla främst över Stefan Löfven när han har talat om att de är ett hot mot demokratin.

Kom ihåg att Sverigedemokraterna bildades 6 februari 1988 i Stockholm. Bland partiets grundare och tidiga medlemmar fanns flera personer tidigare verksamma i högerextrema och rasistiska partier och organisationer som Framstegspartiet, Sverigepartiet och Bevara Sverige Svenskt (BSS).

Omni har i en artikel visar hur han ser på andra och skriver så här
SD-ledaren Jimmie Åkessons utspel om att syrier i Sverige i högre grad bör uppmanas att återvända till Syrien skulle kunna innebära ”en massdeportation av män, kvinnor och barn som sedan länge etablerat sig i Sverige”. Det skriver migrationsminister Morgan Johansson (S) på Twitter.

Han påpekar att Sverige sedan 2011 gett skydd åt över 180 000 människor på flykt undan inbördeskriget i Syrien.
I en intervju med DN sa Åkesson att han tycker att flyktingpolitikens utgångspunkt bör vara att människor får tillfälligt skydd för att sedan återvända. Slut citat. Det här visar att han inte respektera de internationella reglerna om flyktingar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.