Jag tror inte på Lövenvinst med de domare som dömer i kväll mot Mora. De ser till att Mora får tillräckligt med spel en man mer

Så var det dags ingen gör Björklöven att möta Mora. Tyvärr är det samma domare som sist vilket gör att Björklöven i stort sett är chanslös. De som dömer är Daniel Eriksson och Filip Sandstedt vilka dömt tror jag är fjärde gången på rad där någon av dem dömt. Jag tycker inte någon av dessa domare är mogen sin uppgift. De har tillåtit Mora att gör mer eller mindre som man vill med hakningar och slag och alla tjuvknep som då framförallt Wernblom sysslar med och sällan åker ut. Ni såg förra matchen när inte Paulin tordes åka ut och slå bort pucken då han ön en gång var rädd för att bli pååkt. Det hade de sysslat med tidigare.

Efter förra matchen erkände en av domarna att det borde ha varit en utvisning på Ottosson vid segermålet. Då hade han sett på TV i efterhand men hade inte sett hela matchen för du skulle han ha erkänt två misstag minst som han gjorde på Wernblom. Jag tycker det är en skandal att förbundet sätter till samma domare flera matcher i rad. Jag ör helt säker även om de inte är någon publik kommer att döma till Moras fördel. Det var mycket skrivet då jag är säker på att domarna bland annat dessa är ett hot mot ishockeyn som sådan eftersom de är så inkonsekventa.

Det är i stort sett samma lag som Björklöven ställer upp med. Jag hoppas verkligen att någon spelare agerar kraftigt mot en som Wernblom och även mot de som med alla medel försöker köra på Paulin. Domarna ger inga förhoppningar för mig att Björklöven ska vinna utan de kommer att se till att Mora får tillräckligt många power play för att kunna vinna. Tyvärr blir det inte en match som på isen som avgör dagens match utan det blir domarna. Alexander Wiklund har helt rätt att det är för fega domare och de som gjort dem fega är självklart motståndarlaget i det här fallet domarna. Även disciplinnämnden är korrupt eftersom den spelare som åkte ut en andra gång mot Björklöven fick 3 matchers avstängning när han skulle har 6 och när de upptäckte felet så ändrade man inte det. Jag har lusläst regelboken och finner ingenstans att man inte kan ändra ett felaktigt beslut. Viljan att göra rätt och för att vara helt ärlig finns det för mycket olika kopplingar inom ishockeyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.