Nu uppskjuts vaccineringen då man inte använder alla godkända vacciner och då blir det brist och många kommer att dö när man inte får någon spruta

Nu skjuter man fram tiden på när alla ska vara vaccinerade. Orsaken är bland annat att man inte använder alla godkände vacciner. Bland annat är det AstraZenecas som inte används fullt och även ett liknande vaccin. Att färre vaccineras innebär att fler människor kommer att dö eller att man blir allvarligt sjuk. Orsaken till att inte vaccinera är de biverkningar som visserligen är mycket sällsynta har inträffat. Det är endast någon på 500000 vaccinerade som får biverkningar. Däremot är det 1 på 2000 som får biverkningar av P-piller.

Nu blir det fler som kommer att dö av covid i stället och drabbas av allvarlig sjukdom. Man är ju experter emellan överens om att det enda sättet att få stopp på pandemin är genom att folk vaccineras. Det är svårt att förstå att man inte vaccinerar då risken för biverkningar är mycket små. Media brukar ta upp de fall som fått biverkningar men de tar inte upp alla som dött på grund av att de inte fått någon spruta vaccin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.