Vad sysslar egentligen produktions bolaget Mastiff med som producerar Paradise Hotell

Paradiset Hotel och det programmet som görs av Mastiff har nog fler lik i garderoben. Det kommer mer och mer kritik från tidigare deltagare. Det verkar som om man även tidigare haft inslag från männen om ofredanden. Produktionsbolaget ser ut att ha försökt tyda saker som har hänt. Är det sant det som hänt och jag tror på de kvinnor som nu har talat om vad som hänt. Hur agerar nu de som köpt programmen agerat skulle det vara intressant att det kom ut i dagsljuset. Oavsett vad som händer tycker jag att de som köper reklam under sändningarna av programmet och de som produktionsbolaget gör borde slut köpa reklam. Det som hänt är inte acceptabelt.

Så här skriver Omni nu senast. Produktionsbolaget Mastiff får kritik av flera tidigare deltagare i Paradise Hotel för hur man hanterat vittnesmål om ofredanden och incidenter under inspelningarna.

Camilla Skalleberg säger till P3 Nyheter att hon var med om en obehaglig incident när hon var med år 2019. Produktionsbolaget uppmanade henne då att inte diskutera det med andra deltagare.

– De sa till mig att sluta prata om det, för det kommer inte sändas i tv och då finns det ingen anledning att prata om det, säger hon.
Den tidigare deltagaren Jennifer Walter säger att de män som ofredat kvinnor i programmet ofta har ”kommit billigt undan”.
– De har fått en tillsägelse att de inte ska göra om det här, eller att de inte får dricka mer. Vilket är otroligt lama åtgärder, när det sitter någon som blivit ofredad. Slut citat Omni

2 kommentarer

  1. Björn

    Bara ett i mängden av ”förnedrings tv” ,nåja deltagarna i dylika program vet ju vad det går ut på och får väl skylla sig själva om man är så dum så man väljer att vara med. Allt för att synas. Har länge funderat på hur man ens kan se,och tycka om sådana program, personligen så avstår jag att slösa tid på sådan skit.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det som jag hörde på radion idag varje att de mer eller mindre tecknat avtal som de inte hade råd att går ur. Jag tycker det är produktionsbolaget som ska sättas dit om det är våldtäkter och andra kränkningar av kvinnor som skett

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.