Boris Johnsson har avslöjats med att inte följa restrektioner och vill straffa BBC för avslöjandena

Boris Johnsson ställer till det på olika sätt. Först och främst fick han jobbet för att klara av Brexit och hur det gick finns det stora tveksamheter till. Nu har han betett sig mycket konstigt under pandemin och främst att han inte följt de resterektioner som han och regeringen beslutat om om. Det har varit och kommit fram att han ordnat massor med fester i bostaden och det har varit stora fester med vin. Partikollegor har också krävt hans avgång. Nu gör han som olika diktatorer brukar köra nämligen att ge sig på media som avslöjat honom och det är främst BBC som blivit ett hatobjekt. Nu ska han strypa anslaget till bolaget

Så här skriver Omni om detta.
Den brittiske premiärministern Boris Johnson ger sig på BBC för att försöka klamra sig fast vid sitt jobb. Det säger oppositionspartiet Labour efter att kulturminister Nadine Dorries meddelat att licensavgiften ska frysas.
Dorries sa på söndagen att licensavgiften, som tidigare höjts i takt med inflationen, stannar på 2 000 kronor om året. Efter 2027 går avtalet med regeringen ut, och det är oklart hur BBC då ska finansieras.
Den frysta licensavgiften kan leda till minskade intäkter på motsvarande 25 miljarder kronor de kommande åren, och tvinga BBC att skära ner ordentligt.
– Premiärministern tycker att rapporteringen om hans regelbrott ska få konsekvenser och att han själv ska komma undan, säger Labours kulturpolitiska talesperson Lucy Powell till The Guardian. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.