Skjut ned drönare som flyger vid och över skyddsobjekt

Varför skjuter man inte med drönare som är och kör på skyddsområden. Är det förbud så måste man bestraffa de som utför dem. ÖB Micael Byden var i Nyhetsmorgon och han sa klart och tydligt att det finns kompetens och befogenheter att hantera drönarattacker och att man kan skjuta med dem eller påverka det på annat sätt. Men fick inte reda på varför man inte skjuter ned dessa drönare. Han sa vidare att man kan plocka ner dem.

Jag tycker det är oroligt att man får höra att dessa drönare flygande runt våra kärnkraftverk. Jag har länge tyckt att detta med drönare används där de inte behövs. Att frakta medicin och sådana saker är OK men att vara runt skyddsobjekt kan inte accepteras och de som är och kör vet säkert att det är skyddsobjekt. Skjut ner drönare som är runt skyddsobjekt. Någon måste väl ha den rätten ska det inte behövs några nya beslut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.