I morgon börjar semifinalerna i ishockeyallsvenskan där Löven spelar borta mot MoDo

Så var det dags för semifinalerna i ishockeyallsvenskan med början i morgon där HV71 börjar hemma mot Karlskoga. Intressant är att HV valde Karlskoga för Björklöven som låg efter Björklöven i serien. Då var det klart att den andra semifinalen blev mellan MoDo och Björklöven där MoDo spelar hemma. Den matchen får jag se här i Tv rummet på Seniorhusen på Berghem.

Jag tippar att HV klarar av Karlskoga i bäst av 7 matcher som semifinalerna spelas i och det är även klart att Tommy Svensson tycker att Karlskoga är ett lättare motstånd än Löven. Hur det blir för Björklöven mot MoDo är svårare att tippa men i år har Löven vunnit sina två hemmamatcher och det har även MoDo gjort.

Jag skulle då kunna säga att MoDo vinner då de vunnit hemma men så enkelt blir det inte. Jag ska ändå tippa MoDo då jag tippat här på Seniorhusen att de spelar i SHL nästa säsong. Det tipset var före säsongsstarten och berodde på att MoDo äntligen har fått en bra tränare. För Björklövens del spökar det fortfarande på skadefronten och det är främst Vainio och Liss jag vill ska vara tillbaka på isen. Jag har dessutom något som jag kan kalla en dröm nämligen att det blir domare som dömer efter regelboken. Det blir en bra semifinal som dessutom består av de fyra bästa lagen och Björklöven gjorde det bra som vann mot det fulspelande Västerås och domarna som verkade hålla på Västerås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.