Ryssland är barbariska har visat sig i Ukraina och några hot mot oss när vi går med i Nato kommer säkert

Ryssland och dess ledarskikt kan inte vara riktigt kloka. Där Ryssarna nu varit framme och lämnat har man funnit saker som inga sunda människor kan be någon annan utföra. Det är självklart att soldaterna har fått order om att attackera civila mål och även mörda och våldta kvinnor. Det har kommit fram många många fall av avrättningar av civila och att kvinnor våldtagits och blivit gravida. Starkast kvinnor som först våldtagits och dessutom ska bära ett barn som blivit till av våldtäkten. I områdena i orter runt Kiev har man också hitta massgravar.

I dagarna har det också kommit fram hemskheter runt Mariupol där man sett bilder där man hittar massgravar där kanske minst 9000 människor som är begravda. Ryssarna har samtidigt beslutat att inte anfalla industrin då man är rädd för stora förluster men sagt har omringat fabriken som ingen får lämna. Det måste man tolka som om man ska låta folket dö inom området. Brutalt eftersom det enligt rapporter som finns i området finns gott om döda och sårade inne på fabriksområdet. Det finns ingen som ska behöva behandlas på det sättet.

Nu har man hotat Sverige och Finland på många olika sätt om länderna går med i Nato. Jag tycker det visar på att de tänker lägga sig saker och ting som de inte har med att göra. Jag tror däremot de kommer att verkställa delar av sina hot för där pratar de för en gångs skulle sanning. Det gäller för oss att redan nu vidta beredskap mot vad som kommer för vad de ska göra har de redan talat om. När det så gäller vårt och EUs förhållande till Ryssland så måste det i överskådlig framtid vara mycket kyligt och inte ske någon lättnad av restriktionerna så länge Putin eran finns i Ryssland.

Så här har Omni skrivit om det som hänt i Mariupol

Så många som 9 000 döda ukrainska civila kan ligga begravda i de misstänkta massgravar som satellitfotograferats utanför det belägrade Mariupol, hävdar stadens fullmäktige på Telegram enligt AP.
– Kropparna fraktades dit på lastbilsflak och dumpades helt enkelt i högar, säger Piotr Andryusjtjenko, en rådgivare till stadens borgmästare Vadym Bojtjenko.
Satellitbilderna är tagna av det amerikanska företaget Maxar Technologies, som hävdar att de visar över 200 massgravar i byn Manhush utanför Mariupol dit ryska soldater fraktat och begravt civila som dödats i striderna i staden. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.