Folket i Australien har tränat på de högerkonservativa låt de inte få chansen i Sverige

Folket i Australien har tröttnat på den konservativa unionen. Jag är inte är inte förvånad för den ideologin har ingen välfärd på sitt program i Australien eller i något annat land. De har bara ett program som enbart gynnar de rika och de själva och har ingen omtanke om den stora gruppen av medborgare som har behov av samhällets stöd vid olika situationer under livet. Jag hoppas och tror att den nuvarande högeralliansen inte är det bästa för Sverige. Att samarbeta med ett parti som har sina rötter i nazismen men som även varit förtjust i Putin även om de tonat ned detta. Det kan väl inte vara okänt för många att Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti. Det syns omedelbart när man diskuterar invandring men även integrationspolitiken och hur de vill skicka hem de som kommer från andra länder. Bevara oss från en högerregering vid höstens val och ta lärdom om de som haft det i åtta år.

Så här skriver Omni om valet i Australien
” Australiens premiärminister Scott Morrison erkänner sig besegrad i landets val, rapporterar The Sydney Morning Herald.
Morrison har varit ledare för den Konservativa unionen och valförlusten innebär att unionen förlorar makten för första gången sedan 2013.
– Det är en svår natt för liberaler och en nationalkonservativa runt om i landet, säger han.
Han säger att han har meddelat sin förlust till Laborledaren Anthony Albanese. Efter samtalet har Albanese utropat sig som vinnare.
– Väljarna röstade för förändring, säger han. ” slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.