Jag tror hela ryska folket är helt duperat av Putin när man tror att det blir en kärnvapenkatastrof om Sverige och Finland går med i Nato

Jag tror det är något allvarligt fel på ryssarna och det måste troligen vara Putin och hans närmaste män som inbillar folk saker och ting som bara är lögner. Nu har en ryska parlamentariker varit ute och sagt att Ryssland gör allt för att undvika en kärnvapenkatastrof. Så säger han att om Finland och Sverige går med i Nato kommer man ett steg närmare en kärnvapenkatastrof. Då måste det vara ryssarna som drar igång denna katastrof och det skulle inte förvåna mig ett enda dugg. De har ju redan under kriget med Ukraina skaffat sig möjligheter att använda kärnvapen. Den här parlamentarikern hotar dessutom att Ryssland på bara några minuter skulle radera ut Storbritannien på några minuter. Hela ryska folket verkar vara helt duperat av Putin och hans regering.

Så här skriver Omni om den ryske parlemtarikern
”Den ryske parlamentsledamoten Jurij Sjvijtkin säger att Ryssland försöker göra allt de kan för att undvika en kärnvapenkatastrof.
– Men till vår stora sorg kan de möjliga anslutningarna av Finland och Sverige till Nato, och det faktum att Natoblocket kommer närmare våra gränser, till slut föra oss ett steg närmare en kärnvapenkatastrof, säger han.
Uttalandet kommer i en intervju med Al Jazeera som BBC-journalisten Francis Scarr har översatt. Uttalandet om Sverige kommer efter ett resonemang om att Ryssland skulle kunna ”förgöra” Storbritannien på ett par minuter med hjälp av sin interkontinentala robot med smeknamnet ”Satan 2”. ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.