Ryssarna beter sig som den organiserade brottsligheten och är nog en del av den och stjäl båtlaster med spannmål. Diplomater skäms för att vara ryssar

Ryssarna måste betecknas som tjuvar och mördare. Det är mest attacker mot civila mål som skett av ryssarna i Ukraina. Nu har det dessutom kommit fram att de är riktiga stortjuvar eller riktiga gangsters. De stjäl spannmål i båtlaster. Det här måste kartläggas ordentligt och vidta åtgärder mot de som köper stulen spannmål. Ryssar är inget som över huvud taget inte går att lita på och de om några är en del av den organiserade brottsligheten. Sluta handla med Ryssland och dess företag är en del av den organiserade brottsligheten

Det händer saker bland deras diplomater och nu har en som heter Bondarev tagit bladet från munnen och talar från hjärtat och att han skämts från första dagen för invasionen av Ukraina.
Ryssland ser ut att trappa upp stölderna av ukrainskt spannmål, rapporterar CNN med hänvisning till nya satellitbilder över fartygshamnen Sevastopol på Krymhalvön.
Bilderna, som är daterade 19 och 21 maj, visar hur två lastfartyg med rysk flagg lastar vad som tros vara spannmål.
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har tidigare anklagat Ryssland för att stjäla ukrainska livsmedelsprodukter i syfte att sälja det vidare.

Den ryske diplomaten Boris Bondarev säger sig vara medveten om att han kan komma att ses som en förrädare av Kreml efter att han sagt upp sig i protest mot kriget i Ukraina.
Till BBC säger FN-rådet att han inte såg något annat alternativ än att avgå, men att han inte tror att många kommer följa hans väg.
– Jag tror inte att det kommer förändra mycket, ärligt talat.
Han säger också att ryska kollegor inledningsvis reagerade med ”lycka, förtjusning och eufori” över invasionen men att många i dag är ”mindre nöjda”, bland annat på grund av den ekonomiska situationen.
I det avskedsbrev som Bondarev publicerat skriver han bland annat att han aldrig skämts så mycket för Ryssland som han gjorde på den första dagen av invasionen.

Rysslands FN-råd i Gèneve, Boris Bondarev, säger upp sig i protest mot kriget i Ukraina. Det skriver Hillel Neuer, verkställande direktör på den FN-granskande organisationen United Nations Watch, på Twitter.
I Twitter-inlägget bifogar Neuer ett avskedsbrev där Bondarev bland annat skriver: ”Aldrig har jag skämts så mycket för mitt land som den 24 februari det här året.”
Den ryska diplomaten har jobbat för ryska staten i 20 år, skriver Sky News.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.