KD vill införa kemiska ingrepp i människokroppen som straff för ett begånget brott

Nu håller Kristdemokraterna och inte minst partiledaren Ebba Busch helt ha tappat allt förnuft. Nu vill hon att män som begått våldtäkt ska kastreras. Visst är våldtäkt är ett grovt brott det håller jag med om men ska man ha en straffskala där man går in och manipulerar i människokroppen är väl det mest förkastliga man kan tänka sig. Visst ska våldtäktsmän straffas hår men att börja med medicinska straff kan inte vara vägen framåt.

Det finns många brott som beror på psykisk ohälsa och vad blir det då för medicinska ingrepp som man ska göra. Man kan fråga sig om man går på samma typer av brott vilket straff ska då kvinnor få som begår våldtäkt tex mot barn. Det här är en mycket farlig väg som KD vill gå in på och varför man just nu tar upp män som begått våldtäkt. Det skulle om man går vidare och börja följa i KDs fotspår är det en början på att man ska manipulera kroppen på människor som begått brott. Hur behandlar man KD ledarens bror mot den åldring som hon köpte huset av och gick med på ett brott och erkände. Vi har ju även andra typer av brott som hedersvåld men vi har även brott i de religösa leden där präster begått brott mot barn. Det finns många saker som kan hända om man använder en brottsling kropp i ett straff. Jag undrar även om M ledaren hakar på KD ledaren. Jag funder över vilket ingrepp som man ska göra i kroppen på de som sysslar med ekonomisk brottslighet

En kommentar

  1. brorson

    Förslaget om påtvingad kemisk manipulation av människors kroppar, känslor och drifter strider inte bara mot allt förnuft utan även mot all kristen etik .I det här fallet går det inte att hålla isär politik och teologi, om man är en troende kristen.. Förslaget är, om det genomförs ,en allvarlig synd mot den Gud, som har skapat människan. En mycket befogad fråga vilka ingrepp som ska göras i ekonomiska brottslingars hjärnor. De ska kanske lobotomeras? Jaså bara kemisk lobotomi? Pinsamt, Ebba! Hustvisten borde ha lärt dig att du behöver gå en grundkurs i juridik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.