Sätt ett kryss för mig i kommunvalet i Umeå

Nu är det dags för alla att bestämma hur man vill att Umeå ska styras. Helt klart är att jag vill att de förtroendevalda som kommunalråd Hans och Janet även ska leda Umeå i framtiden tillsammans de nämndsordförande som partiet bestämt. Jag har också ställt upp som kandidat till fullmäktige och jag har inte gjort det av annat skäl att jag vill fortsätta att bidra till Umeås fortsättning och utveckling. Jag själv är medlem i S-föreningen Gamla gardet och där är äldrefrågorna högst på dagordningen. Jag är helt säker på att jag har en del att bidra med om jag är kvar i fullmäktige.

Jag har alltid tyckt att vi i partiet haft för få av den äldre generationen och jag håller med vad Magdalena Andersson vår utmärkte partiledare sa nämligen att det är för få äldre som sitter med i de beslutande församlingarna. Vi blir en större och större grupp och vi vill också vara med och forma framtiden och vi vet vad som är viktigt för oss äldre men vi har även barnbarn och slår vakt om deras framtid. För att jag ska kunna vara med måste jag få många kryss och det är det jag vill att du gör. Kryssa mig. Jag står på en Socialdemokratisk valsedel som det längst ner står Umeå Centrala och jag står på plats 24 om jag får tillräckligt med kryss kommer jag in i kommunfullmäktige. Ni flesta vet vad jag står för så det ska jag inte upprepa. Men vår äldres situation och vad ungdomar behöver för att inte hamna på sidan nämligen idrott och kultur behövs. Sätt ett kryss för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.