Kristersson (M) och Buch(KD) har haft folk som utbildat SDare för att ta över. Låt det vara bortkastade pengar

Man blir riktigt förvånad hur både Kristdemokraterna och Moderaterna växt ihop med Sverigedemokraterna. Visst har det gått att se och höra att man flyttar politiken mycket längre högerut och det har kommit närmare när det gäller främlingsfientlighet och de avarter som finns i deras politik. Det kommer nu avslöjande efter avslöjade om SD och dess kopplingar till främlingsfientlighet och rötter till nazismen. Oavsett hur man bortförklarar detta finns det folk som forskat på detta och som skrivit böcker och gjort You Taube inspelningar om detta. Nu har man mer eller mindre gott ihop som en enhet som alliansen gjorde och det är nog så att med de framgår SD nått i undersökningarna kommer de att sitta i en regering om valresultatet gör att man kan bilda en regering. Så har man nog planerat ganska länge för att utbilda dem i regeringsduglighet om nu de sista finns kvar anses dugliga. Kristersson var väl ingen lysande minister. Nu håller man på ligga ganska långt efter i förtroende och det är väl inte förvånande för ska på flytta sig längst ut på högerkanten är originalet bättre än de som kopierat Som M och KD. Blir det regeringsskifte då är välfärden borta och de kommer att ta tid sedan att reparera såren i välfärdspolitiken. Sänker man skatterna som de säger att de ska göra blir det stora nedskärningar och utförsäljningar av våra gemensamma tillgångar som Kristersson har god erfarenhet av

Så här beskrivs utbildningarna i Omni
Mellan december och juli har ett 40-tal SD-tjänstemän i vad som kallas ”äntringsstyrkan” utbildats av tidigare medarbetare till Kristdemokraterna och Moderaterna i konsten att styra ett land. Syftet är att göra partiet redo för Rosenbad i höst. Det rapporterar Di.
Personer på topp-positioner, bland annat stabschef, presschef och statssekretare, från den forna Alliansen ska ha undervisat gruppen. Även Martin Kits, mångårig medarbetare till Ebba Busch och i dag kommunikationschef för Svensk Handel, ska ha undervisat. KD ska ha varit medvetna om hans deltagande.
– SD är en del av ett eventuellt regeringsunderlag och det kommer att göra det otroligt mycket enklare att alla inblandade partier har god kunskap om hur regeringskansliet fungerar, säger Kits.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.