Nu hänger Liberalerna på gränsen för att ramla ur riksdagen

Nu är det inte lika uppåt för Johan Persson och Liberalerna. I den senaste DN/Ipsos är man åter och balanserar på runt 4% nämligen 4,2. Det är främst väljare som inte vill ha med SD att göra som övergår till Centerpartiet vilket jag förstår. Sedan Persson kom till som tillfällig ordförande har man hakat på M och KD och tvättar SD rena vilket aldrig har varit en liberal idé. Att Persson skulle kunna tänka sig styra med SD har aldrig förvånat mig. Det kanske inte behövs 3 partier som kopierar SD utan att det räcker med M och KD. Man kan också se hur förbannad Jimmy Åkesson blir när de kallas nazister trots att det varje dag avslöjas Sverigedemokrater som agerat som nazister på deras sociala medier

Så här har Omni skrivit om detta men i övrigt verkar man ha en vilja att mörka läget.
”Liberalerna har under slutet av valrörelsen tappat väljare som gått över till C på grund av L:s samarbete med SD, skriver DN. I DN/Ipsos senaste opinionsmätning landar partiet på 4,2 procent och andelen väljare som röstade på L 2018 men säger att de kommer att rösta på C i årets val var dubbelt så stor i augusti som i juni.
Under valrörelsens sista vecka fokuserar L därför på att med ömsom vädjan ömsom hot övertyga borgerliga väljare att rösta på partiet. Ett av dessa ”hot” är L:s varning för ”fyra år till med Nooshi Dadgostar, Morgan Johansson och Miljöpartiet”.
– Det är för att inte riskera världens baksmälla på måndag, vi har ju börjat trilla ner mot spärren igen, säger en centralt placerad L-källa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.