Domarna i matchen tillät MoDo göra ett mål när målvakten tacklades i målgården och ytterligare en gång till en grov tackling av målvakten

Domarna i matchen mellan MoDo och Björklöven avgjorde matchen. Jag tycker att man gjorde två helt avgörande stora misstag. Det första var att de godkände ett MoDo mål när man åkte in i målgården och samtidigt kom inte skott som Lövens målvakt inte hade en chans att ta. Två fel på samma situation först tackling av målvakten och sedan offside i målgården. Jag förstod direkt att domarna inte ringde på detta för då har målet blivit bortdömt och MoDo publiken blivit hysteriskt. Den andra händelsen var i slutet av först där man åkte på Björklövens målvakt så hade åkte i stort sett bakom buren. Även det en tackling av målvakten som stod i målgården. Han låg kvar en lång tid bakom målet men spelade klart perioden.Troligen så allvarligt att han inte kom till spel i andra perioden och kom inte heller ut på bänken. Det blev visserligen inget mål men utvisning och kanske ett matchstraff för detta. Detta borde Löven anmäla till disiplinnämnden. Vilken skada det blev har man inte talat om offentligt. Det är skandal när man inte blåser utvisning när man tacklar målvakten i målgården och enligt reglerna så ska man l öl Ven blåsa för offside i målgården när en motspelare har en skridsko innanför gränsen för målgården. Det blåste inte domarparet av för i matchen men jag har sett domare som alltid gör det tidigt i en match och då upprepar inte spelarna detta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.