Rösta på Jonna Sundling när det gäller Jerring priset.

Nu är det dags för en längdskidåkare att få Jerringpriset. Den som gjort sig mer än välförtjänt av detta är Jonna Sundling. Hon kom igen efter en skada men kom till baka och gjorde ett utmärkt OS. För att Jonna ska få Jerringpriset gäller det att hon får flest röster av alla. Det är självklart mycket hård konkurrens då det finns flera OS guldmedaljörer men de som fått priset förut har ju redan fått uppleva känslan att få priset. Sven Jerring var en radiojournalist men känslor för svensk idrott och speciellt skidor tyckte han om och om han varit i livet har han säkert blivit glad om Jonna Sundling fått priset. Jag tycker vi hjälper till och ser till att Jonna Sundling får priset och det gör vi genom att rösta på henne. Radiosporten är kanalen och om du söker rätt på hur man gör gå in på Sverigesradio.se Du kan rösta flera gånger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.