Ryssarna är numera fascister och beter som sådana där lögner finns med och det är rätt som Harris sa på säkerhets konferensen i München

Det är bra att någon börjar ta upp vad de ryska barbarerna gör i Ukraina. Det har vi hört talas om sedan kriget började och jag tycker det är bra att Kamala Harris USAs vice president lyfter fram detta. Enligt uppgifter har Ukraina tagit fram massor av bevis mot krigsbrott. Även vad Ukraina och andra tagit fram bevis om krigsbrott behöver inte göras en gång till. Det är ”bara ” att det finns någon åklagare törs göra sin undersökning och väcka åtal mot det ryssar som gjort övergreppen på folket.

Det finns säkert många bevis på övergrepp mot barn som har skett på olika sätt. Allt ifrån de tagits från sina föräldrar och i god racistisk anda nekat till allt och även ljugit men det finns ju massor med bevis. Jag tycker man måste infånga och åtala massor av de som gjort allt straffbart och åtala dessa personer och ett lämpligt straff mot dessa grova brott är självklart att de får ett dödsstraff så de inte finns någon chans att de hamnar i fångutbyten eller andra ryska kupper.

Dessutom ska man även om möjligt åtala och straffa de som lett detta. Det är inte nazistiska grepp som skett och sker utan det är reans rama facismen som genomsyrar Ryssland efter att kommunismen mer eller mindre avskaffat sig själv när kommunismen avskaffade sig själv i och med att Sovjetstaten föll ihop. Det är bara några som kommer från det gamla KGB med Putin i spetsen som säkert hade planerat vad som hände och stal enorma tillgångar och blev de nya oligarkerna. Ryssland är en rövarstat som alla andra fascistiska stater.

Så här skriver Omni om vad Kamela Harris bland annat tog upp på den ärliga säkerhetskonferensen

” USA:s vicepresident Kamala Harris anklagar formellt Ryssland för att ha begått brott mot mänskligheten under kriget i Ukraina, under sitt anförande vid säkerhetskonferensen i München. Det rapporterar Politico. Enligt Harris står ryska styrkor bakom ”omfattande och systematiska” attacker mot civila, ett agerande hon kallar ”barbariskt och omänskligt”.
Hon meddelar också att Bidenadministrationen kommer att skjuta till ytterligare 38 miljoner dollar i stöd för att utreda krigsbrott och ställa de skyldiga till svars.
Enligt Harris har Ryssland försvagats sedan invasionen för ett år sedan.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.