Det blev en klar seger med 3-1 för Björklöven på Hovet och fortsättning följer i morgon

Det blev en klar seger i går för Björklöven trots domarna. Hela laget gjorde en kanoninsats och trots att man bestraffades med dubbelt så många utvisningsminuter än Djurgården. Om det var rätt fördelning tror jag inte men domarna stod inte emot det enorma publiktrycket på Hovet. Det som inte fungerade bra var tekningarna som Djurgården vann med 36-17. Där måste det bli bättre om det ska bli finalspel. Spelet i en man kort kan inte bli så mycket bättre än i går.

Pooley var nog bäst bland forwards men den kedjan är mycket bra och leds hur bra som helst av Weigel. Schilkey han får inte pucken i mål men det kommer säkert att lossna. Några spelare som lyft sig ordentligt i slutspelet är kapten Andersson som var riktigt bra vilket även Voutilainen i målet är alltid bra och han hade 28 skott och släppte in en puck. Jag tycker att alla spelare gjorde en bra insats och spelar man så här i fortsättningen är det bra

Nu är det match på lördag igen på Hovet och det måste vara samma glöd och aggressivitet även då. Jag väntar med spänning på om det blir någon disciplinnämnd för den mycket fula knätacklingen på Weigel men Djurgården behöver nog inte vara rädda för de är favoriserad av disiplinnämnden och det var även en tackling från Djurgården när det var 8 minuter kvar som domarna inte brydde sig och som även den borde granskas och anmälas. Tyvärr är det bara Lövare som synas. Idag kommer MoDo att säkra finalplatsen och slå Mora som jag tycker har varit en besvikelse. Skellefteå de möter Örebro borta och vi håller tummarna för dem. Tyvärr förlorade Frölunda hemma mot Växsjö och där står det nu 2-2 i matcher och att tippa vilka som spelar final är svårt men jag hoppas att det blir Skellefteå och Frölunda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.