Nog är det något allvarligt fel i huvudet på rysk militär och politisk ledning som de beter sig

Det måste vara något allvarligt fel i huvudet på Ryssarna och deras folk i det militära, ja även i den politiska ledningen. De lär inte ens av sina tidigare misstag när de krigat i länder efter andra världskriget. De har också hjälpt till att hålla kvar diktatorn Assad i Syrien. Nu i Ukraina har de en egen tolkning av vad som är militära mål när de skjuter på alla civila mål och det senaste exemplet är ju de stora kraftverksdammen som dessutom var en ordentligt enormt stor vattenresovaor. Den ödelade också stora landområden och spolade bort allt.

De har också ockuperat det största kärnkraftverket och stoppar livsmedelsförsörjningen till bland annat fattiga länder. Skolor, sjukhus skonas inte heller och till råga på alla krigsbrott de utövar mot civila så är de också som riktiga organiserade brottsligt då de stjäl allt de kommer åt till och med tar de barn och för dem til Ryssland. De beter sig som om de helt saknar vett och hör som man gjorde långt tillbaka i tiden. Nu borde man betala för det som de ställt till med men de saknar ju pengar. Släpp inte in Ryssland i den idrottsliga delen förrän man gjort rätt för sig och blivit en demokrati.

Det kostar enorma summor att laga det som bombats och skjutis sönder och så här beskrivs detta i Omni

I veckan ska en konferens med fokus på återuppbyggnaden av Ukraina hållas i Storbritannien, rapporterar Sky News. Till kanalen säger den ukrainska parlamentsledamoten Lesia Vasylenko att man beräknar att återuppbyggnaden av landet kommer att kosta omkring fyra tusen miljarder dollar.
– Striderna och attackerna forsätter både dag och natt. Det skapar en massförstörelse av kritisk infrastruktur som behövs för vårt lands skull och för att våra medborgare ska kunna leva här, säger hon.
Hon fortsätter med att säga att den största utmaningen kommer vara att återställa vägnätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.