Sätt stopp för koranbränningarna och andra eldar av heliga skrifter innan det är för sent

Det måste bli ett slut på koranbränningarna. Det som sker har ingeting med yttrandefrihet att göra. Det är helt andra orsaker man arrangerar dessa och de som nu är orsaken till att vi blir illa hållna är kammarrätten. Polisen gjorde fel som stoppade koranbränningar, har kammarrätten slagit fast. Nu har en 37-årig man som tidigare fått nej plötsligt fått ett ja till att genomföra en aktion. Ni ser ju reaktionerna runt om i världen där muslimer ser det som ett angrepp på deras religion vilket man måste ge dem rätt för.

Det här ger Sverige ett mycket dåligt rykte i stora delar av världen och är också säker på att USA skulle reagera om det ordnas demonstrationer där man bränner biblar. De som håller på är självklart även ivrigt påhejade av Ryssland när det gäller Natofrågan. När kammarrätten saboterade polisens jobb så måste en lag till snarast om ett förbud att bränna heliga skrifter. Jag har skrivit om detta tidigare och i går citerade vad Erik Lundgren skrivit i frågan.

Regeringen måste så snabbt det vara går införa en ny lag om detta. Sverige kan inte får i stort sett hela världen emot sig för dessa nazistiska inslag om främlingsfientlighet. Låt inte Sverigedemokraterna reta upp minst halva världen. Det här som sker är också dyrt för skattebetalarna med att polisen inte får tid att jaga den organiserade brottsligheten och i ställe bevaka de främlingsfientliga krafter som vill förfölja den muslimska befolkningen i Sverige och i världen. Det här är illa för Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.