Tv,s Kristallengala en klubb för inbördes beundran

Tala om klubb för inbördes beundran det är Tv galan Kristallen. Såg den igår och det var nog sista gången jag gjorde detta och orsaken är ganska enkel. Den jury som utser massor med pristagare i många olika klasser den är TV folket själva som utser dessa pristagare. Det är också juryn av dessa TV människor som utser vilka som får delta där tittarna får rösta. TV 4 med alla sina kanaler får självklart flest priser och de har en stor kärlek till familjen Wahlgren. Idag då skryter TV4 om sin priser som de fått främst då Uppdrag granskning som ändå jag kan se. Annars när det är programledare blir det i stort sett samma vinnare år efter år. Skulle vara intressant att veta vilka som står för kalaset ekonomiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.