Det finns borgliga partier som vill förstatliga en del verksamheter vilket är fel man klarar ju inte ens av att underhålla Naturhistoriska museet

Det finns partier bland de borgliga och SD som vill förstatliga verksamhet. Jag tycker det finns många bevis på att staten sköter ingenting bättre än tex kommunerna. Jag brukar ta upp att Trafikverket klarar inte sin uppgift och ingenting blir klart i de tider som olika regeringar gett pengar till. I Umeå har vi både vägpaketet och Norrbotniabanan . En katastrof och kostnader hinner fördubblas innan det blir klart

Nu senast i dagarna har man sett att statens fastighetsverk misskött lokalerna för ett Naturhistorisk museum i Stockholm där taket rasat in. Det kan inte bero på annat än man misskött underhållet. Naturhistoriska är rädda att de ska höja hyra så de inte kan vara kvar. När man sätter en hyra ska den hyran inkludera fastighetsunderhåll och man kan enkelt konstarea att man har försnillat pengar på andra lokaler än Naturhistoriska muséet. De säger att de väntar på anslag men är det så är staten inte kvalificerad för att äga fastigheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.