Det måste föras ett krig mot knarket eftersom det är boven i gängkrigen straffa de köper knarket

Det är varje dag man diskuterar detta med de så kallade kriget mellan gängen. Det är hårdare straff och en del andra åtgärder som debatteras. Jag fattar inte varför man inte angriper orsaken till kriget mellan gängen. Det finns ju en orsak till dessa och det är kampen om marknaden för knark försäljningen

På område efter området har man vidtagit många olika åtgärder och förändringar av lagar som tex avlyssningar och saker som ifrågasätts ur integritetsskäl. Inte ett ord om åtgärder för att få bort Knarket som är boven till det som lett till skjutningar och sprängningar. Visst har man sagt att tullen behöver resurser men inga åtgärder mot knarket.

Jag tror att det skulle vara hälsosamt att öka straffen för bruket av knarket för då är det helt självklart att efterfrågan kommer att minska. Nu är det försäljarna som kan straffas och buras in. Åker någon fast finns alltid nya försäljare. Man har vågat ta nya lagar så varför inte hårdare tag mot brukarna. Sedan for man ta fram resurgent som hjälp till de som frivilligt vill lämna drogerna. Det är klart att det kan finns fler åtgärder än att straffa brukarna men utan att kraftigt få ner bruket blir det inte stopp på skjutningarna och sprängningar. Begriper inte varför inte M och SD försöker få ned bruk och missbruk möjlig kan det bero på att de har krafter som vill legalisera knarket eller att det finns en hel del partyknarkare bland de välbeställda och rika som fått skattesänkningar så de får bättre ekonomi för att köpa droger
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.