Jag har svårt att tro att det sverigedemokratiska regeringsunderlaget kan ordna så Sverige blir medlemmar i Nato

Vad var det som jag sade om NATO ansökan. Än en gång får jag rätt när det gäller Turkiets behandling av vår NATO ansökan. Bara för någon vecka sedan jublade man över att ärendet skulle upp i Turkiets utrikesutskott. Jag skickade varningar att man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. Idag kom så beskedet att det skjuts på framtiden och det är jag inte ett dugg förvånad över. Regeringen verkar sakna fingertoppskänsla. Turkiet har ju sagt att man tycker inte Sverige gjort tillräckligt enligt den överenskommelse man slöt.

Jag tror förfarande att vi får väl se om vi kommer att accepteras någonsin av Turkiet. Nu har vi inte tagit något beslut om förbud mot att stoppa bränningarna av muslinernas bibel nämligen koranen. Det finns ju ett agerande från regeringen och Sverigedemokraterna där det bara finns nära på ett hat mot den muslimska religionen och de verkar inte veta att i många länder inom mellanöstern är ju religionen ihopkopplade med staten och man säger också att man har en offentlig religion i muslimen. Dessutom vet säkert det Turkiska parlamentet om att Sverigedemokraterna tycker mycket illa om muslimer och vill att de flesta ska bort från Sverige. Vi ska inte heller inbilla oss att Sverige och regeringen helt ställer upp bakom Israel och deras anfallskrig mot Gaza. Jag tycker inte regeringen ska svära sig fri från ansvar när vi inte kommit med i Nato.

Sedan så har Ungern flaggat för att inte de heller är beredd att nu stötta Sveriges NATO ansökan. Jag tycker det är märkligt att inte Svenska media granskat och tagit reda alla fakta. När det gäller hur man kommer att godkänna Sverige som Natomedlem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.