Senaste sifo-mätningen och Reinfeldts ansvar för statsråden

* Helgen som varit
Det har varit en bra helg i Långvattnet, födelsebyn, inklusive ett besök till sonens stuga. Fredag kväll användes till att byxa köpta abborrar. Lördag var det lite fiske och på söndagen var det till att byxa egenfångade abborrar. Lördag var det som vanligt trav men också 40års kalas hos min kusin som har Downs syndrom men som är jätteglad när han får besök. Det var kalas tillsammans med hans syskon och deras familj. En Löventröja med hans namn var välkommet.

* Kd:s dom
Om man ska tro på sifo-mätningarna får Kd betalt för Mats Odells hantering av försäljningen av de statliga bolagen och kopplingen till det bolag han anlitat. Däremot tycker jag Anders Sellström varit ovanligt tyst i den frågan, annars brukar han inte ha svårt för att fråga. Frågan är vad statsministern tar för ansvar? Det är ju ändå han som har utsett Mats Odell och som därmed ytterst ansvarig.

* Reinfeldt
Såg att Reinfeldt skulle komma på besök idag. Ni som har chansen att träffa honom bör fråga om han tycker att dom som har det sämst ställt, dvs. de arbetslösa, sjuka och pensionärerna, är de som ska betala skattesänkningarna för dom som har det bäst ställt.

* Beställningscentral för färdtjänst
Det ärendet ska upp idag och jag kommer därför att vara i Lycksele. En sak som jag förvånas över är att moderaterna i landstinget, som vanligtvis brukar pratar sig varm för konkurrensutsättning om allt möjligt, inte tror att en sådan sak är bra att konkurrensutsätta. Man slutar aldrig förvånas över de nya moderaterna.

En kommentar

  1. Bengt Bengtsson

    Jag hoppas att du ser den kritik du fått ta emot här på din blogg och besvarar den. Tiger man håller man med eller hur var det nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.