Bra Anders Lago

Socialdemokratiska kommunalrådet Anders Lago fick enligt media USA att skämmas över sin flyktingpolitik då Södertälje tar emot fler irakiska flyktingar än vad USA och Kanada gör tillsammans. USA lovade nu att öka mottagandet till 12 000. Då ska man komma ihåg att Sverige tar emot runt 20 000 flyktingar från Irak. USA har varit duktiga på att starta krig på platser här och där runt om i världen utan att ta ansvar i nästa led. USA skulle behöva en helt ny politik och sluta försöka vara världspolis.

* VK stryper offentlig debatt
Representanter från tillväxtalliansen skrev en debattartikel för en vecka sedan. Den skickades samtidigt till både VK och VF. Men den upplevdes nog som mer intressant av VF som publicerade den först. Då får vi inte in den i VK efter ett brev från tidningen. Tala om att styra men samtidigt strypa debatten.

Tillväxtalliansen får väl ta upp en diskussion om hur vi ska se på detta. De som sitter i tillväxtalliansen representerar kommunerna i regionen, universitetet, landstinget, företagarna och handelskammaren.

Det är trist gjort av en som i stort sett har monopol på ägandet av det tryckta ordet. Visserligen har jag hört tidigare att man inte tar saker som skrivits. Det visar på hur liberal tidningen är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.