Ska folk svälta och dö för att andra ska köra bil

Idag är det åter en strålande dag och det blir en del frivillig motion när vintern ska städas bort och blomsterrabatterna rensas. Det är ett trevligt jobb man ser egentligen hur sommaren närmar sig dag för dag. Nu när värmen kommit så snabbt så är det också risk för höga vattenflöden. Det skulle smälta lite långsammare så energin gick att ta tillvara bättre.

Mat eller drivmedel
Det är en stor och global utmaning för mänskligheten den närmsta tiden. Matpriserna har skjutit i höjden och ett kilo ris kostar i Nordkorea nästan en hel månadslön. Nu har ju det landet levt en längre tid under den hemska kommunismen men matpriserna har stigit mycket i andra delar av välden och Afrika står åter inför en svältkatastrof. FN,s sändebud för livsmedel vill ha ett femårigt stopp för biobränslen och att mat odlas på fälten i stället. Nu är det den rika världen som tvingar över arealen till att odla grödor som går att framställa biobränslen av. Frankrike där subventionerar man fram från vin där det i stort sett gå åt lika mycket energi vid framställningen som det ger i bränsle. Ytterligare ett vansinne.

Vårdnadsbidraget blir dyrare
Kostnaderna för införandet av vårdnadsbidraget i Stockholm blir dubbelt så dyrt som man räknade med när det skulle införas. Även kvinnofällor kostar pengar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.