Expressen, gör reklam för regeringsskifte i stället för mailbombning och det går bra för Umeå

Det går bra för Umeå, trots VK,s Nordebo
Det har under många år gått mycket bra för Umeå och det vill vi att det ska göra i fortsättningen. Om du går in på kommunens hemsida och läser vidare under Näringsliv och arbete så finner du mer fakta. Nya jobb, mer befolkning ger ett bättre utbud av allt. Den här typen av uppgifter finns även på Allians för tillväxt,s hemsidor.

Jag har dessutom belyst detta ytterligare i en debattartikel som publicerades i gårdagens VK. Läser man däremot ledarsidan i VK gör den som vanligt, och som folkpartisterna oftast gör säger att inget händer. Jag hoppas verkligen att de som läser ledarsidan ändå ser att han verkligen är ute på grumligt vatten. Efter denna blogg kommer han säkert både på blogg och ledarsida påstå att han har rätt. Jag säger bara så här. Det finns mycket säkrare källor att ta reda på hur det går för Umeå än på VK,s ledarsida.

Expressen. Gör reklam för regeringsskifte i stället för maibombning
Efter att FRA lagen antagits av riksdagen så har Expressen inlett en mail-kampanj mot lagen och agerat för att alla som ogillar lagen ska maila till dom som röstat ja.
Jag är emot lagen och har talat om hur dum jag tycker den är och nu har ju Mona Sahlin sagt att den ska rivas upp. Varför jobbar inte Expressen då för att man vid nästa val ska byta regering i stället? Det här sättet med att forma gruppmail gillar jag inte trots att jag ogillar lagen och det är lika dumt som när skattebetalarnas förening höll på med samma sak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.