Skäms Löven men ett grattis till UIK

Skäms Löven men grattis UIK.
Idag har det varit en riktig blöt, stormig höstdag när i stort sett alla löv blåser av från träden.
Däremot hade jag inte i min vildaste fantasi trott att Almtuna skulle blåsa Björklöven av rinken i dagens match. Jag har sett många hockeymatcher med Björklöven men jag tror dagens match är den sämsta jag någon sin sett. Det var några minuter i början som var hyfsat och jag tror att Öbergs läckra pass i inledningen varenda riktigt passet på hela matchen

Ansvaret för detta ligger på samtliga spelare och även tränaren måste ta åt sig av fiaskot, han som har trott på en plats bland de främre lagen. Fortsätter man så här kan man vara i risksonen att åka ut. Fegt och inte ett enda dugg till vilja, bortkastade puckar hela tiden och inget ordnat spel alls. Två så dåliga hemmamatcher i rad gör även att publiken och därmed intäkterna minskar.

Det är inget annat än en skandal som man spelade och det gäller att samtliga ställer sig i skamvrån. Jag som brukar vara kvar till slutsignalen går gick idag när det var ca 10 minuter kvar och det har inte hänt många gånger genom åren

GRATTIS UIK
Grattis till ett nytt guld även om ni fick en hel del hjälp i slutet av serien och det var ni ju tvungna att få om det skulle bli ett guld till. Nu valde jag att gå på ishockey i stället i dag då vädret var som det är och det ångrar jag verkligen vilket framgår av början på bloggen. Nu är det upp till ledningen att se till att vi även nästa år har ett spelarmaterial som gör att Umeå kan fortsätta att vara damfotbollens huvudstad. Grattis och lycka till i UEFA cupen längre fram, er kan man verkligen lita på

2 kommentarer

  1. TC

    Umeå har en jättechans att bli en mycket framgångsrik idrottstad ifall kommunen bygger så många som möjligt av de planerade nya idrottsanläggningarna så nära universitetet som möjligt så att universitetet kan profilera sig mot att bli ett internationellt konkurrenskraftigt idrottsuniversitet. Närheten till universitetet är nödvändigt för studenterna vill ha nära till de övriga kurser som de läser vid universitetet. Det finns mer än gott om plats i skogen bakom IKSU.
    Kommunen måste även bygga upp en Science Park värd namnet, bättre än Mjärdevi i Linköping, där avknoppningsföretag från universitetets tekniska och naturvetenskapliga forskning billigt kan hyra lokaler intill universitetet med närhet till universitetsforskningen.
    Umeå kommun måste även se till att helst bygga upp ett nät för trådbussar eller se till att lokaltrafik och kommunala fordon drivs på biogas producerad ur lokalt avfall.
    För att Umeå ska kunna bli verkligt attraktivt så måste kommunen prioritera ett, 1, externt handelsområde genom att låta handelsområdet på Ersboda växa västerut utmed den Norra länken.
    Jag hoppas Holmlund läser kommentarerna på sin egen blogg för jag vet inte hur jag annars ska kunna föra fram dessa förslag till den verkliga makten i den här stan.

  2. Umeåsupporter

    Du har så rätt. Ett STORT handelsområde någorlunda centralt, som Ersboda, är vad man behöver satsa på. Dessutom behövs snabba ryck vid ombyggnaden av Gammliavallen och flyttet av östra läktaren till IKSU och anläggandet av löparbanor där. Annars riskeras att man bromsar UIK:s fortsatta färd som Sveriges bästa damlag i fotboll. Dessutom kan Umeås lovande löpare känna sig tvungna att lämna stan för att få tillgång till löparbanor utomhus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.