EU listan. Media medansvarig för hot inom idrotten. sporthelgen med Maria PH och trav

Eu-listan
Idag skulle jag ha varit på förtroenderådet och fastställt listan till EU valet. Nu hade jag anmält förhinder på grund av min förkylning men jag har inte kommit ner även om jag varit frisk då bokningen var gjord på Norwegian och inte oväntat hade de fått ett problem som blev till flera timmars väntan. Det är inte bara SJ som har problem med tidspassningen.

Har jag varit på förtroenderådet har jag varit uppe och visat mitt missnöje med listan då vi inte har någon kandidat bland de fem första namnen på listan. Däremot tror jag inte det har varit möjligt att lyfta någon kandidat då Marie-Louise Rönnmark helt naturligt sa nej på en plats långt nere på listan. Jag förstår mycket väl hur detta gått till då jag ser listan men då bär också de som komponerat listan för att det kommer att bli svårt i valet.

Det kommer inte att gå att skapa ett engagemang i hela övre Norrland med den här listan och då Wibe ställer upp här. För att vara riktigt ärlig så är det i norrland och på några platser till som Göteborg och Malmö där vi kan vinna val.

*Media delansvarig för hoten
Inom idrotten har det blivit mer och mer vanligt med hot mot spelare och ledare. Det senaste exemplet har varit Västerås och AIK men även ett spottande med ledningarna i Björklöven.

Media bär ett stort ansvar för detta för det trissa fram i alla dess anonyma kommentarer på nätet på olika typer av artiklar. Jag har sagt det tidigare och säger det igen att det är uselt att man ska få dölja sig anonymt med så mycket skit som sprids på nätet under skydd av anonymitet. Det är media som bidrar till att hoten skapas.

*Helgens sport
Äntligen har vintersporterna kommit igång och jag har nyss suttit och njutit av Umeåtjejen Maria Pietilä-Holmners fina åkning där hon nu ligger tre. Jag vet hur mycket tid hennes pappa Tom lagt ner på henne men även sonen för att det ska få idrotta och att hård träning och då menar jag hård träning ger resultat.

Nu är det dags att försöka få ihop en V75 rad till dagens tävlingar. Jag tycker det ser mycket svårt ut och det är väl i de sista loppen man får försöka och själv är jag inne på nr 4 i sista men har inte bestämt mig ännu. Nu får man inte se trav under dagen i TV då tipsextra upphört vilket är synd.
Det går visserligen att gå till en Livebutik som Bubblans livs och se och spela liksom nätet men det borde vara möjligt att lägga Live kanalen som en betalkanal till TV.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.