Utse en ny partisekreterare

Marita Ulfskog kommer att sluta som partisekreterare och då gäller det att snabbt utse en ny. Marita som ska koncentrera sig på EU-parlamentet och tillsammans med övriga försöka få så många röster som möjligt i EU-valet.

I EU-parlamentet finns många viktiga frågor att bevaka som t.ex. fackliga rättigheter där parlamentet fattar beslut men också i många andra frågor.
Det gäller att hitta en hungrig partisekreterare som går i spetsen vid Monas sida och som moderniserar partiet på ett sådant sätt att vi återfår regeringsmakten. Men också så att partiets förtroende ökar i hela landet, speciellt i de områden där vi förlorade valet och tappade även i de kommunala valen.

Trots allt så har partiet på en hel del platser och i ganska stora kommuner fått väljarnas förtroende. Själva är vi stolta över att vi i Umeå ensamma är större än högerpartierna tillsammans. Välfärd har fått gå före skattesänkningar. Men som sagt, fatta beslut om en ny partisekreterare – det behövs och så snabbt som möjligt.

* Läs igen Sven-Olov Edvinsson (c)
Som jag skrev igår saknas det en svensk näringspolitik, en politik som behövs inte minst för fordonsindustrin. S-O ställer utifrån det en massa frågor och det är bara att läsa än en gång vad jag tycker. Det fordonspaket som beslutades om används ju inte. Jag står bakom paketet som presenterades i Stockholm där vi diskuterade fordonsindustrin och vad som bör göras. Det har jag även kort skrivit om i bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.