God stadsmiljö

Lennart HolmlundJag återkommer med ett inlägg om vad som är god miljö i en stad. Jag bor själv på Brogatan i kvarteret plåtslagaren där det diskuteras ett byggande. Kritikerna hävdar att det skadar miljön i staden.

Bifogar en bild på hur det ser ut idag och det finns väl inget oskönare än två carports mot gatan. Oavsett hur det byggs blir det ju bättre.

En kommentar

  1. Ullabritt Olsson

    Du återkommer till dina carports-som naturligtvis ingen tycker är en prydnad för miljön i västra stadsdelen. Varför har dom överhuvudtaget tillåtits? Försök få din hyresvärd att istället bygga något som är väl anpassat till just detta område i både byggsätt och höjd. Jfr inte kv. Vaktposten med Plåtslagaren, det är två helt skilda miljöer där Vaktposten kan sägas vara mindre sårbart. Till skillnad från Plåtslagaren så löser man där parkeringsfrågan på egen tomt(under jord). Att privatisera delar av kyrkogårdsparken för att åstadkomma erforderlig friyta för Plåtslagaren 3 beroende på det höga exploateringstalet kan inte nog fördömas och borde likväl som nuvarande planförslag förkastas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.