Jag har aldrig sagt att Operan ska flyttas VK

Så här skriver VK på nätsidan att jag har sagt.

"Kommunalrådet Lennart Holmlund (S) berättade för några veckor sedan att Norrlandsoperan bör flyttas och bli en del av det planerade området Staden mellan broarna"

Det stämmer inte utan så här skrev jag på min  blogg den 21 maj

Det finns nog anledning att fundera över om inte en flytt är rätt väg att gå för att kunna utveckla Operan och kulturstråket i staden mellan broarna och jag skulle tippa att folket på Operan skulle jubla om det blev beslut.

Jag bara undrar vrför man skriver saker som jag inte sagt. Det framkom även i en telfonintervjuv som jag gav idag till samma tidning. Det är bar att läsa hela min blogg så får ni reda på sanningen

3 kommentarer

  1. Per Hansson

    Som man bäddar får man ligga… Kanske du inte själv insett hur mycket makt du har? Kanske dags att släppa på ditt ”järngrepp” om tjänstemän och media? Du har gjort så mycket (flera riktigt bra saker!) för Umeå så att du nu förtjänat att vila upp dig tycker jag.

    Jag har kommenterat ”operaflytten” på min blogg och dragit igång en enkät om stadsplaneringen – välkommen att läsa!

    http://blogg.vk.se/civilkurage/2010/06/13/operaflytten-symptom-pa-planeringsinfarkt-175193

    hälsar,

    en blivande politiker

  2. Per Hansson

    Jag ska tillägga att jag delar Lennarts kritik mot att VK ofta får hans (och andras) förslag att framstå som ”beslut”. Det behövs en allmän skärpning i lokal media. Kanske deras roll i ”röran” är ganska stor…

    mvh
    Per

  3. TC

    Jag antar att ni hellre vill att media ska presentera förslagen från de styrande politikerna först efter att de blivit fattade o beslutade i fullmäktige så att er arbetsgivare, väljarna, inte ges möjlighet att ge sina synpunkter på förslagen innan det är försent? Holmlund är ju inte vem som helst så det är högst relevant att väljarna får veta vilka tankar just han har kring eventuellt kommande beslut. Holmlund borde inse att han inte kan skriva vad som helst på VKs, VKs, blogg o tro att vk inte ska använda den informationen i sin tidning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.