Ungas människors skulder

Unga vuxnas skulder växer enligt kronofogden. Under de senaste fyra åren har de obetalda räkningar ökat med 50 %. Det är kanske inte helt konstigt då det har varit lätt att låna, samtidigt som arbetslösheten under modern tid aldrig har varit så hög som nu. De undersökningar som gjorts visar på att utanförskapet har ökat.

 

4 kommentarer

  1. Johan Karlsson

    Det kanske är på tiden att människor lär sig ta lite ansvar? Eller har du någon bättre lösning?

  2. Isak

    Om Johan Karlsson och andra hade varit ansvarsfulla så
    skulle vi inte behöva några hastighetsbegränsningar på
    våra vägar. Eller hur Johan? Ska vi släppa farten fri.
    Eller har du också blivit fartblind?

  3. Christer

    Tyvärr belönas inte sparande utan det är slösande som gäller. Är man sparsam och betalar av lån mm samt inte köper alla skitgrejer som alla ska ha hamnar man i fällan att man kallas ”dom rika” och då måste man betala extra skatt för att man levt sparsamt.

  4. Krister Klermalm

    Hur skapas jobben att ansvarigt kunna ta ett arbete? Jo, hos alla drivande entrepenörer, främst småföretagen och den som har eget kapital att kunna starta ett företag. Att starta företag utan kapital är svårt. Hur ska du få in kapital och du har inget att investera i produkter eller tjänster att tillverka eller utföra, när du är arbetslös och ingen familj som ställer upp (där andra utländska familjer är bättre på) med olika varje här och där. Trots vissa är universitets utbildade har dem inget jobb, vems fel är det då? Desperationen kan få en i utlopp av dumstridiga köp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.