Vad håller folkpartiet på med

Jag tror faktiskt att det har slagit slint för folkpartisten Sabina Ausfeldt. Hon går ut och kritiserar mig för att jag inte lever som man lär och hänvisar till att jag var på ishockey igår och kampanjade och hon skriver det utifrån att jag skällt på moderaterna då de var ute och kampanjade på Umeå fotbollsfestival.

Nu var det inte så att jag var ute och kampanjade utan jag var där och utdelande priset till matchens lirare från näringslivsenheten och från Umeå Kommun. Jag är ordförande i dess utskott och har många representativa uppgifter att göra, trots att det är valrörelse. Moderaterna sa däremot själva att de var ute och kampanjade.

Jag kan väl säga att man  inte en enda gång sa i högtalaren att det var socialdemokraterna utan kommunstyrelsens ordförande. Jag tycker att det är för att prata ishockeyspråk puckat att blanda äpplen och päron på detta sätt och ligger väl i den strategi Folkpartiet har för att smutskasta.

Så här skrev hon i sin blogg:

För några veckor sedan kritiserade Holmlund Moderaterna när de var ute och "kampanjade" på Fotbollsfestivalen i Umeå iklädda i moderattröjor. Utdrag från hans blogg: "Jag tycker det är ett simpelt agera av moderaterna då det alltid varit ett förhållningsätt att hålla idrottsarrangemang och politisk påverkan  fria från politisk reklam.".

Kasta inte sten i glashus Holmlund! Jag var på hockeymatch igår och flera gånger hördes "…och sen kommer Lennart Holmlund…" i högtalaren på matchen. Jag tycker att stå och dela ut priser på Björklövens match en månad innan valet är politisk reklam. Är inte hockey idrottsarrangemang? Eller det kanske är andra regler för socialdemokraterna? 

8 kommentarer

  1. Sven

    Ja man kan verkligen undra vad Folkpartiet håller på med, en anställd i regeringskansliet jämför islam med nazism.

    När någon frågar B-M Lövgren på henns blogg om hennes inställning till det svarar hon att den som frågar har stavat fel men inget svar på sakfrågan!

    Fröken Folkpartist (SA) säger på sin blogg om hundtjuvar att det måste varit en sosse som gjort det!

    Är det möjligen 4%-spöket som skämmer de så kallade liberalerna?

    Sedan måste jag säga att det är roligt att du lärt dig svara på kommentarer på din blogg det gör din blogg mer intressant att läsa!

  2. Jes

    Nja, hon är väl inte den enda politikern som försöker smutskasta. Men här hade hon helt enkelt inte koll på fakta.

    För övrigt kan det nog bli en riktigt rolig säsong att följa löven. Trevligt att du uppmärksammat det på din blogg.

  3. Röstar inte på dig mmen...

    Viss poäng har du Lennart, men kasta sten i glashus och kastat skit på andra och helst i valrörelsen har du nog alltid gjort själv med så länge jag minns.

  4. Lennart Holmlund

    Svar till Jes (2010-08-19 16:34)
    Såg du matchen igår? Det var många år sedan det var sådan ording och reda på isen, det finns framtidshopp även om det nu bara var en träningsmatch och ajg såg inte mot Skellefteå men de var ju med länge även då

  5. Sven

    Vad är det för skitsnack som du kommer med nu Lennart?

    Jag heter Sven får man inte heta det?

    Jag står för mitt namn men vill inte vara i den offentliga debatten med mitt efternamn för att det kan vara känsligt för mitt privata liv – tycker du att jag då skall hålla tyst i debatten?

  6. peter

    Kolla på hockeyn?? Näe du! första perioden såg du kanske lite av, sen var du dessutom! 2a och 3e perioden såg du inget av, Var det trevligare kanske och dricka öl å snacka strunt i logen?? Hockey intresserad det tror jag inte att du är. / Peter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.