Underkänd miljöpolitik.

Underkänd miljöpolitik. Inte helt oväntat får regeringens miljöpolitik tummen ner av naturskyddsföreningen som granskat den.

I ärlightens namn är det nog inte bara naturskyddsföreningen som ger underkänt. Naturskyddsföreningen tycker att moderaterna kört över sina allianskamrater men ärligt talat så har också centern ett ansvar, ta besluten om handelsgödsel som ett exempel.

Regeringen har backat i flera centrala miljöfrågor och naturskyddsföreningen anser att det är unikt och beklagligt och självklart är det unikt när utvecklingen med den kunskap som finns idag går åt fel håll.

Det här finns att läsa på DN debatt idag och det finns information om de rödgrönas miljöpolitik på vår hemsida och jag ska återkomma vad vi vill göra för ett långsiktigt hålbart samhälle men Norrbotniabanan och klimatinvesteringarna är stora åtgärder i vårt förslag

En kommentar

  1. Per Hansson

    Det var nog tur för Holmlund att inte SNF granskade hans egen miljöpolitik – eller ska jag säga Umeås. Få kommunalråd jag känner till hanterar naturvårdsfrågor så hänsynslöst som denne sosse! Och få kommunalråd är så dåligt insatta i sitt eget närområdes biologiska kvaliteter som denne sosse.

    Jag kanske ska tipsa SNF att granska Umeås miljöpolitik?

    Att sossarna haft en miljökommisionär är väl knappast kvittot på en god miljöpolitik…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.