Det behövs en jobbpolitik i Sverige

 

Det behövs en politik för nya jobb och med den moderatledda regeringen har arbetslösheten ökar med 100 000,det uppgifterna finns hos SCB Sysselsättningen har minskat mer i Sverige än snittet i Europa enligt Eurostat.
Ungdomsarbetslösheten är hög bland de unga och det är ingen synvilla och arbetslösheten i Sverige är bland de högsta i hela Europa. Regeringen har ju bidragit själva genom att ta bort 20 000 helårsplatser inom komvux mellan 2006 och 2009

2 kommentarer

  1. Mr Cool

    Lennart, i samråd med Kommunisterna så skall vänstern införa 6-timmars arbetsdag med BIBEHÅLLEN lön. Det innebär ökade lönekostnader med minst 20% och det är pengar som KONSUMENTERNA får betala medelst högre priser. Generösa stadsBIDRAG till normalinkomsttagare kommer då att vara ett normaltillstånd eftersom det privata ekonomiska utrymmet ytterligare minskas. Svindyr energi p.g.a. höga klimatskatter kommer att slå hänsynslöst och det är bara att ta fram hopprepet eller frysa. Resandet (ja detta ofog) skall kväsas i det gröna Sverige. Tillbaka i tiden med vänstern m.a.o.

  2. dave

    Vilken tur att du skriver att det behövs en jobbpolitik i Sverige, då bör alla rösta på Alliansen eftersom ni saknar helt och hållet en jobbpolitik. Ni tycker det är bättre att gå på bidrag än att arbeta. Är inte arbetet tillräckligt fint så är det bättre att man får ersättningar från staten, hur kan det vara jobbpolitik? Det är en bidragspolitik som missgynnar välfärden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.