Sossarnas laguppställning klar

IGÅR HADE VI REPRESENTANTSKAP som fastställde vilka ledamöter som ska sitta i kommunens styrelser och nämnder, samt gav förslag på vilka som ska sitta på en del av länsuppdragen.

Det var en lugn tillställning och det gavs inga motförslag eller att det voterades, vilket känns riktigt bra. Det visar på att den avvägning som en valberedning har till uppgift att göra träffat mitt i prick.

SSU berömde valberedningens arbete då många ungdomar fanns med i förslaget. Det har självfallet varit ett mål även denna gång, precis som tidigare, men det var ändå trevligt att de yrkade bifall till valberedningens förslag och i dess helhet.

Det är alltid skönt när besluten har tagits då nomineringsprocessen ibland kan locka fram de mest destruktiva krafterna hos människor. Så har det varit ibland i vårt parti på samma sätt som det har varit så ibland i andra partier där knivhugg och skitsnack har pågått för att gynna eller framföra en viss person. Men det är alltid tråkigt när så sker. Därför är det glädjande att det gick så pass lugnt tillväga denna gång i vårt repskap.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.