EU lägger sig i för mycket och fel saker

 

EU, s miljökomissionär är fortfarande kritisk till den svenska vargjakten. Han skriver att Sveriges politik innehåller delar som tycks vara oförenliga med EU, s regler för bevarande av rovdjur.
Nu ska kommissionären pröva om Sverige brutit mot EU, s miljölagar och överväger att anmäla Sverige till de juridiska myndigheterna.
Var det meningen när vi gick med i EU, att vi inte skulle få bestämma över vad vi får jaga eller inte och regler som bestämts av vår regering. Jag tycker det förs över makt som det inte var meningen och samma sak när det gäller vad som blev konsekvensen av den så kallade Laval domen.
Det kanske är den svenska regeringen som är för EU vänlig och finner sig i alla dumheter som de hittar på. Då ska ju också ge kraftigt höjda bidrag till Sverige så att EU står för kostnaderna av en för stor vargstam.
Jag vet hur fruktansvärt det är när vargen överfaller på gårdarna eftersom jag hade en svåger som fick sin hund ihjälbiten när han släppte ut den på gården när han kom hem från jobbet och vargen tog den.
Nu fick man skjuta den efter många om och men vilka summor det kostade våra skattebetalare, det törs jag inte tänka på. Nog har EU, s regler i så fall kommit till för att man inte har varg i så många länder så det kanske är dags att plantera ut var i Tyskland, Frankrike med flera och man fördelar vargstammen över hela Europa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.