Bloggsemester och Finland förnedrade Sverige i ishockey

 

Som ni sett har jag tagit semester från bloggandet över helgen. Det fanns andra saker som var viktigare så här i vårtider, även om vädret kunnat vara bättre. Men i vilket fall som helst  är en ledstång satt upp I Långvattnet, och tur är att man lärt sig vara noga med måttbandet, då går det bra.
Att städa upp i en källare bland skruvar och muttrar och bultar och tänger och hammare och allt vad det kan vara tar också rejält med tid. Putsningen runt huset i kallblåst, lite matning av fåglar, lite förbättringar av gräsmattan och ett helsike att rensa bort allt som sorkarna förstört denna vinter. De är riktiga plågoandar och nu får man ta fram karbiden i sommar för att få bort en del.
Travet gick på Solänget och det gick väl inte åt skogen men det blev ingen storkova heller och schlagerfestivalen gick väl ganska bra för Sverige även om inte gillar låten, men andra gjorde det och så är det när det röstas. Det känns dock skönt att när det var val så fick jag och vårt parti många röster här i Umeå, vilket innebär att tisdag till veckan ska jag presentera ytterligare en budget.
 
Helgens kallduch  kom dock i går kväll då Sverige fick ordentligt på nöten av våra grannar österifrån. Det är att gratta Finland för de var helt överlägsna Sverige som verkligen gick in i väggen och fick rättmätligt stryk, men ett silver är väl ändå inte så tokigt för fredagsmatchen var ändå bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.