VK sprider samma lögn som Berno Jonsson i Västerbottensnytt

 

Vk borde ta reda å sanningen innan man skriver i tidningen. Man har gått på vad Berno Jonsson säger och inte vad jag sagt. Han frågade mig om jag hade fullt förtroende för Marie-Louise Rönnmark och jag svarade ja på den frågan men sedan skriver han att jag är kritisk mot henne. Ren och skär lögn är detta, han har mitt svar på det band han spelade in.
Däremot sa jag att jag var orolig för tjänstemannaledningen av projekt och tog exempel att när man diskuterar kulturväven har man inte pratat med ansvarig nämnd från tjänstemannasidan. Jag sa även att en del i oron är att den tjänsteman som varit anställd skulle sluta.
Det är mycket märkligt hur media kan fara fram med en lögn som man gör i detta fall då jag inte fört fram någon som helst kritik mot Marie-Louise Rönnmark. Vore det någon ruter i Berno Jonsson borde han be om ursäkt för han har på sitt band vad jag sa om Marie-Louise Rönnmark

3 kommentarer

 1. Lennart Holmlund

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-05-31 04:44)
  Jag vet att det är svårt men bloggar är bra när man kan tala om hur det var. Men de har säkert kastat bort det jag sa redan. Vi får kämpa vidare

 2. Tv-publik

  Berno är nog en av de sämsta journalister jag sett på tv.För mig är det obegripligt att inte SVT inser detsamma och byter ut han mot någon annan.

  Hoppas för övrigt att han anmäls för inslaget med fågeln som han gjorde.

  //Tv-tittare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.