Varför visas ett furstebröllopp från Monaco i svenskt TV

 

TV 4 måste ha ont om program att visa de svenska tittarna. Idag har flera timmar ägnats åt ett furstebröllopp från Monaco. Monaca ett land som en liten svensk kommun
Nog måste det finnas annat att visa och sända är ett bröllopp från ett litet hertigdöme i mellaneuropa. Det finns väl många mycket viktigare personer runt om i Europa som har gift sig.
Det här är kort och gott enbart ett politiskt ställningstagande från TV 4 och för monarkin.

4 kommentarer

  1. anna

    det är iaf roligare än att läsa din blogg o dina visioner..:) anledningen till att jag gick in här nu var pga rubriken..
    kollat lite av o till..sett dom fina klänningarna mm..ett avbrott i vardagen som uska i umeå kommun

  2. lf

    Ja,det är sanslöst.TV4 och dess andra kanaler vill visa mycken skit som främst kommer från USA.
    Rickard Sjöberg är en av främsta förespråkarna för de USA inspirerande programmen.Han verkar ha hur mycket pengar som helt att skicka ut reklam för Postkodlotteriet och dess program i TV.
    Hoppas att SVT kan vara en relativt reklamfri kanal.
    Jag ryser inför tanken att kommande stora sportevenemang skall skötas av reklamkanalerna.
    Vinterstudion jag säger bara Vinterstudion.Den var bra!

  3. Daniel

    Tänk om alla skulle resonera som dig, då skulle den kommande utländska mediabevakningen av Umeå som kulturhuvudstad bli obefintlig. Det finns säkert viktigare nyheter som svält och krig att rapportera om. Eller varför inte bara rapportera från Riga som är kulturhuvudstad samtidigt och faktiskt 6ggr så stor stad?

    Vi har ungefär lika många Samer i Sverige som boende i Monaco. Men att inte rapportera från t.ex sametinget eller på samiska för det är ”som en liten svensk kommun” tror jag skulle sticka i ögonen på folk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.