Utan parkeringar för kunder försvinner kunderna och därmed arbetsplatserna

Har läst en hel del kommentare under VK,s artikel som kommer egentligen från min blogg. jag ser att det är många som inte inser allvaret av att parkeringarna ockuperas av de anställda i företagen och det är olika typer av företag.

En sak är helt klar och det är att finns det inte parkeringar för handelns kunder kommer en hel del butiker att flytta från centrum och då följer säkert mycket annan verksamhet ut.

Det är en överlevanadsfråga för centrum att det finns parkeringar för företagens kunder. Anställda som tar dessa platser riskerar helt klart att arbetsplatsen försvinner.

Sedan finns kollektivtrafik som kan försörja de flesta med bra resemöjligheter, och visst finns det de som inte kan nyttja kollektivtrafik och behöver bilen, men det orimligt att de mest centrala ska användas, det är ingen fara att gå upp till en kilometer som är ganska långt men som tar runt 10 minuter.

Jag tycker ärligt talat att många kommenterat som inte inser allvaret för centrum om inte kunderna ges företräde. Självklart är det som vanligt ytterst få som skriver sitt rätta namn när man kommenterar och här tycker jag fortfarande att det är svagt av VK att inte göra som andra media att ta bort kommentarerna som många gånger innehåller grova och  osakliga påhopp men det är ju den väg VK valt 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.