UFC i serieledning och kan gå upp i superettan….

UFC i serieledning och kan gå upp i superettan. Nu har UFC fortfarande chansen att nå superettan, det är bara att vinna de två matcherna som är kvar. Så här från sidan är det bara att hoppas men tyvärr har de tappat poäng tidigare under säsongen. Det är självklart att Umeå behöver ett lag i superettan, så än lever hoppet. Själv hade jag inte möjlighet att gå dit då jag hade flera kubik löv på tomten i Magnus stuga i Långvattnet som vi nyttjar.

Tjejerna i UIK segrade lätt borta idag men det är andra lags resultat som avgör om de kommer på pallen eller inte. De har gjort en oerhört bra säsong efter den nystart man gjort med nya unga hungriga spelare. Jag har inte sett så många matcher detta år då de i regel gått på tider och dagar som inte passar. Tyvärr saknar jag någon chef på plan som tar tag i saker och ting. UIK skulle behöva en spelare av Malin Moströms kvaliteer, jag har alltid tyckt attdet var hon som var den främsta orsaken till lagets framgångar. Vi kan inte heller ta ifrån min namne Holmlund nämligen Rickard som så tragiskt omkom i en bilolycka veckan som var.

I eftermiddag när jag kom hem hann jag åka till ishallen och se Björklöven vinna hur lätt som helst mot Clemensnäs, vinst med 10-1 som lika gärna kunnat vara 20-1. Det var kattens lek med råttan och det var stundtals riktigt bra lir, men ärligt talat är motståndet i seien intespeciellt högt vilket gör att det kommer att bli svårt att nå Allsvenskan för der blir inte nog hådhet då man vinner och bara behöver glida fram. Det måste gå betydligt snabbare och med böttre skärpa och ett stabilare försvar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.