En landshövding utifrån lyssnar man mer på

En landshövding utifrån lyssnar man mer på. Jag tror på fullt allvar att man i Stockholm har större förtroende för en landshövding som inte kommer från det län en landshövding bor i.

Det beror inte på personen i fråga utan man tror och det skulle även jag göra att en person som bor i länet och varit verksam här också är en patriot. Det kommer även att gälla för Chris när hon återvänder till Stockholm

Jag är säker på och bara för att ta ett exempel om Lorentz Andersson och Chris Heister fört fram exakt samma sak om Norrbottniabanan skulle Chris ha större trovärdighet i Stockholm.

Inte för att hon nu kommer från Stockholmsmoderaterna och att det är de som styr i regeringen och inte heller för att Lorentz är socialdemokrat utan just för att man vet att politiker från det egna länet har så starka rötter i det egna länet.

Det skulle vara samma sak om man jämförde två personer från samma partioavsett vilka som styr i Regeringen. Det är det som gör att jag helst av allt vill ha en landshövding som kommer från någon annan del av vårt land och helst en företagare.

Det bästa nu hade trots allt varit om vi hade haft klart med en regionbildning bestående av defyra nordligaste länen och där statenockså beslutat sig för en länsstyrelse bestående av fyra län

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.