Från en kommentar angående min blogg om 6 timmars arbetsdag

Den här kommentaren fick jag på min blogg som handlade om vänsterns beslut att driva 6 Timmars arbetsdag. Han har visserligen skrivit sitt namn så om jag publicerat kommentaren så har ni sett det men har inte hunnit kontrolera detta

 

Bra Holmlund. Men ta inte vänsterpartiet på allvar, de är bara "viiiisionääära", vilket anses fiiint i deras kretsar. De är "sossar med pengar" och kan likt ett barn som går runt i en leksaksbutik högljutt önska sig det ena och det andra.
Dessutom är det en dålig vision som bygger på tankefigurer från förra årtusendet, med fabriksindustriella arbetsvillkor. Nu lever vi i ett kunskapssamhälle där det allt mer är våra kunskaper, våra "hjärnor", som blir centralt i produktivkrafterna.
Och att i det läget föreställa sig att människorna som bär dessa produktiva kunskaper ska kopplas bort mer och mer, och inte kopplas på mer och mer, att vi i kunskapssamhället inte ska ha ett processindustriellt utnyttjande av hjärnkrafterna, utan lägga dem på fäfot, verkar onekligen lite märkligt.
Vänsterpartisternas förslag är ren humbug från början till slut, det kommer att visa sig om det blir som jag tror, nämligen att nye partiledaren Sjöstedt INTE kommer att jobba 6 timmar om dagen, inte ens 8 timmar, utan snarare 12 timmar.
Varför?
Därför att hans kapacitet måste utnyttjas till max, inte till hälften, om vänsterpartiet vill vara något annat än ett marginellt parti som utöver dåligt inflytande på socialdemokratin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.